www.lawyer-avocat.ro

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Home Cum lucram
Email Imprimare PDF

Clientii ne-au incredintat problemele lor de dreptul afacerilor, pornind de la momentul intocmirii planului de afaceri - in vederea studierii ideii unui contract de societate - si pana in faza imposibilitatii incasarii sumelor de bani datorate.
Cecul, biletul la ordin si celelalte titluri de valoare constituie instrumente indispensabile intr-un comert modern, avand rolul de a suplini prezenta fizica a banilor si de a facilita tranzactii rapide si sigure.
Necunoasterea tuturor prevederilor legale si acceptarea unor uzante care contravin legii determina insa aparitia a numeroase probleme privind emiterea unei file cec si mai ales operatiunea de incasare a acestuia. Modurile eronate de lucru se intalnesc si la agentii economici importanti, fiind mentionate clauze contrare prevederilor legale si contractelor cadru.
Va stam la dispozitie in fiecare zi intre orele 8-16 sa sediul nostru din Botosani str, Bucovina Nr.6 . Tratam cu interes orice solicitare si in afara orelor de program inclusiv sambata si duminca.